Razboiul primarului "cool" cu arta "cool" din Bucuresti


Turistii cu spray-uri si artistii locali ar putea insa avea parte de o dezamagire. Primarul Bucurestilor cu cea mai nonconformista imagine a decretat razboi total “mazgaliturilor”. In Marea Curatenie de primavara, Oprescu intentioneaza sa curete toti peretii acoperiti cu graffiti. “Nu sunt nici macar arta”, spune edilul.

Si Oprescu le-a promis artistilor un spatiu amenajat: un parc care se va construi, candva, in locul proiectului abandonat Esplanada, din centrul Capitalei. Acolo, primarul intentioneaza sa ridice cateva panouri albe, libere la vopsit. Insuficient insa pentru grafferi. Ce fel de arta stradala e cea din spatiile amenajate?!
Citeste tot articolul pe ZIUAVECHE.RO

– via Bucharest Street

Advertisements
2 comments
  1. ..in primul rind multzumesc de vizita …in al 2-lea rind as vrea sa spun k de ani de zile fotografiez stenciluri pe unde le gasesc ….la senso tv am avut si un interviu de aproape 1 ora referitor la stenciluri ….! ..eu cred k primul stencil a aparut pe peretele de la altamira …dar multumirea mea cea mai mare se refera la legatura extraordinara intre fotografia initiala si stencilul absolut dementzial…! intzeleg k suntetzi autorul sau ma rog…..proprietarul fotografiei originale ….! multzxumiri si felicitari…!

  2. ..in primul rind multzumesc de vizita …in al 2-lea rind as vrea sa spun k de ani de zile fotografiez stenciluri pe unde le gasesc ….la senso tv am avut si un interviu de aproape 1 ora referitor la stenciluri ….! ..eu cred k primul stencil a aparut pe peretele de la altamira …dar multumirea mea cea mai mare se refera la legatura extraordinara intre fotografia initiala si stencilul absolut dementzial…! intzeleg k suntetzi autorul sau ma rog…..proprietarul fotografiei originale ….! multzxumiri si felicitari…!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: