RAMBO paste-up/stencil


L-am vazut de cateva ori prin Bucuresti si mi-a placut foarte mult pentru tehnica aleasa de autor. Nu am mai vazut de mult stencil facut pe hartie, iar apoi hartia lipita. Este o tehnica destul de buna, mai ales dac nu vrei sa cari cu tine sprayuri, si un stencil plin de vopsea.

Advertisements
16 comments
 1. poate ca le-au placut atat de mult incat le-au luat acasa…

 2. Sau poate ca sunt prea idioti ca sa faca diferenta intre un afis cu manelisti si o opera de arta.

 3. In final nu inteleg de ce “FUCK YOU, CHE GUEVARA!”

 4. Mordax said:

  Genial! Si mai e o varianta, dar am uitat textul. (difera doar textul).Cum nu intelegi de ce “Fuck you, Che Guevara”? Asta e esenta mesajului! :PE o contra-replica la popularitatea chipului lui Che Guevara, reprodus la infinit de industria capitalista pe tricouri, postere si alte obiecte.

 5. Si eu am un tricou si carti, si imi place Che Guevara.SIngura porcarie care m-a deranjat a fost faza ca au aparut pe pantaloni si ii purtau persoane dubioase.

 6. tehnica e foarte uzuala in anotimpul rece cand nu vrei sa iti inghete degetele pe sprei. Si daca ai multi-layer poti sa iti iei la revedere de la timpi rapizi de executie.daca nu vrei sa cari dupa tine spreiuri si un stencil plin de vopsea te apuci de altceva. asta e doar un compromis, nu o solutie.

 7. Roy said:

  Great stencil! Came out nice…

 8. 2 said:

  mie imi pare cam….nush cam lash…..plm cat poate sa dureze sa pui un stick ca asta 5-10 secunde?da da-l frate stencil asa are mai mult farmec.nu gen abtibild……sau macar daca tot il vroia stick trebuia cred sa nu il faca stencil adica sa nu lase bridgeurile grosolane, ca si-ar fi permis sa il faca si fara bridge-uri.nush eu asta cred.pm..

 9. r said:

  ” Mordax said… Si mai e o varianta, dar am uitat textul. (difera doar textul).” A doua varianta de text era “No most, baszmeg”. Asta inseamna in ungureste ceva de genul “acum e momentul// sau //acum ati belit p..a”

 10. RAMBO ??? la rambo ma uitam knd eram in clasa a 3 :)) .. CHE e cel mai popular si asa treb sa ramana ;) am faqt 70 d stickere, un poster, si un tricou q CHE.. ;) care vrea pozele .. sa mi zik.. k am o mie faqte.. si o sa mai fak q CHE.. s oftica careva ???

 11. Che e un looser handicapat. Macar rambo e ireal 100%. Che asta e ireal 95% si partea aia reala e ca era cretin si manipulat. N-a inteles nimic.Good stencil, personal prefer non-sticker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: